Selecteer een pagina

Hoe je een supergoede relatie krijgt

Of je een fijne relatie hebt of niet, hangt, niet zo gek, af van de twee mensen waar het over gaat. Als jij beter in je vel zit, loopt je relatie ook lekkerder, logisch. Maar er zijn meer dingen die belangrijk zijn. Binnenkort kun je hier blogjes lezen die speciaal over gelukkig in relaties zijn gaan. Lees tot die tijd onderstaande blogjes ter inspiratie. Liefs! Laura

Botsende dieren

Botsende dieren

Afgelopen twee weken heb ik veel in de spits gereisd met het openbaar vervoer. En er viel me iets op. Iedereen lijkt op elkaar qua uiterlijk. Heel veel zwart, blauw, grijs en wit. (Trouwens supergrappig hoeveel overeenkomsten er zijn met hoe onze auto’s eruitzien...

Lees meer
Schaamte van buiten, schaamte van binnen

Schaamte van buiten, schaamte van binnen

Misschien heb je mijn blogje van gisteren gezien of gelezen. Het ging over mijn beenharen. Over hoe ik mij daar vroeger voor schaamde. En over hoe ik ze nu laat groeien en hoe vrij het voelt nu ik mij er stukken minder voor schaam. Direct na het plaatsen van dat...

Lees meer
Onaangepast beenhaar

Onaangepast beenhaar

Sinds afgelopen najaar scheer ik mijn benen niet meer. Iets met dat ik het zat was, al die ingegroeide haartjes en ontstekingen. En iets met een statement. Waarom mogen mannen wel ongeschoren en ik niet? Waarom vinden we geschoren vrouwenbenen de standaard terwijl...

Lees meer
Een stille helikopter

Een stille helikopter

Mijn zoon is een stille jongen. Vriendelijk, rustig en verlegen neemt hij niet vaak uit zichzelf het woord. Maar soms zegt hij plotseling iets dat mij versteld doet staan. Hij was een jaar of zeven. Ik was manager in die tijd, werkte lange dagen en had juist die dag...

Lees meer
Koorts

Koorts

Afgelopen week had ik griep. Je weet wel, met 40 graden koorts, overal spierpijn en na afloop het gevoel alsof er een tank over me heen is gereden. Ik heb in mijn leven heel erg vaak koorts gehad. Inmiddels durf ik te zeggen dat koorts hebben voor mij een...

Lees meer
Natte stappen

Natte stappen

Het was onvermijdelijk dat ze kwamen, mijn tranen. Het was niet zozeer de film die ik keek. Er zat wel een zielig momentje in de film, maar dat zit in heel veel films. De film was slechts een trigger. Een klein emotioneel stuwmeertje in mijzelf liep al een aantal...

Lees meer
Een man of een teek?

Een man of een teek?

Een paar nachten geleden lag ik in mijn eentje onder een boom. Vanuit mijn slaapzak had ik uitzicht op een van de meest fantastische bossen in Nederland. Het was superdruk in het bos, er floten wel zestien verschillende vogelsoorten door elkaar heen. Vliegjes, muggen,...

Lees meer
Bloeien of stokken?

Bloeien of stokken?

Het gebeurde afgelopen week. Vol verwachting keek ik ernaar uit. Al een tijdje voelde ik die ingehouden kracht, dat opbouwen van energie. Eerst waren het nog kleine plantjes, fris en groen. En van het ene op het andere moment schoten ze de hoogte in. Nu laten ze ons...

Lees meer
Whoosh, whoosh, sprintje energie!

Whoosh, whoosh, sprintje energie!

Heb je weleens goed naar een pasgeboren baby gekeken die wakker is? Zo'n prachtig pakketje wriemelende armpjes en beentjes. Dat is levensenergie. Zonder zich af te vragen wat er allemaal gaat komen, want dat kan een baby nog helemaal niet, staat dat lijfje nooit stil....

Lees meer
And the winner is …

And the winner is …

Ze was heel slim, maar kon zich lastig aanpassen aan onze maatschappij. Daarom had ze geen baan. Ik kwam met haar in gesprek toen ze al meer dan drie jaar thuis zat. Ze wilde wel werken, maar wist niet goed hoe en wat. Daarom stelde ik voor om dat een keer met haar...

Lees meer