Selecteer een pagina

And the winner is …

Ze was heel slim, maar kon zich lastig aanpassen aan onze maatschappij. Daarom had ze geen baan. Ik kwam met haar in gesprek toen ze al meer dan drie jaar thuis zat. Ze wilde wel werken, maar wist niet goed hoe en wat. Daarom stelde ik voor om dat een keer met haar door te gaan nemen. Dat we even een paar uur zouden pakken zodat ik haar kon helpen. Ik vertelde haar op welke dag dat voor mij in mijn drukke schema paste.

 

Je zou denken dat ze daar blij mee was. Maar vol verbazing luisterde ik naar haar antwoord. Nou, dat werd lastig, want ze had daar geen tijd voor. Ze kon die dag absoluut niet. Wat? Maar ze zat toch de hele week thuis?  Het maakte mij nieuwsgierig, dus ik vroeg door. De aap kwam uit de mouw, en wat voor aap.

 

Ze had daar geen tijd voor, want ze moest die dag nog een wasje draaien. Een wasje draaien!

 

In mijn hoofd ging dat behoorlijk mis. Hoe kon ze een wasje draaien nou belangrijker vinden dan hulp bij zoiets basics als werk vinden?

 Later begreep ik het wel. Want hoe minder je te doen hebt, hoe minder je doet. Misschien herken je dat wel. Iemand heeft dat ooit mooi gezegd: iets duurt zo lang als de hoeveelheid tijd die je ervoor beschikbaar maakt. Bovendien zat ze niet zo lekker in haar vel. En dan wil veel niet lukken.

 

Wat ik het meest interessant vind aan dit verhaal, is dat er zo’n groot verschil zit in hoe actief mensen zijn. Hoe komt dat nou eigenlijk? Waarom is Jantje altijd in de weer en zit Klaartje altijd op haar gat? Waarom kunnen we ons op het ene moment vol energie voelen, en ons op het andere moment niet meer van onze bank afhijsen?

 

Ik heb er een webinar over gemaakt: Sprintje energie!

 

Dit is het webinar dat het meest gekozen is uit de drie webinars die ik de afgelopen weken aan jullie heb voorgelegd!

 

Heb jij behoefte aan meer energie? Wil jij af van die wegduikmomenten, verslavingen en dat gehang? Zet dan dit gratis webinar in je agenda en meld je nu meteen aan!

 

Woensdag 11 mei 2022 om 19 uur

 

Het duurt ongeveer anderhalf uur, 

 

Tot Dan!

Liefs!

Laura

 

 

PS: Lekker lui achterover hangend in je eigen stoel, kun je dit ontdekken tijdens het webinar:

 

Apathie. Dissociëren. Inertie. Freeze. Tot zelfs niet meer voelen. Je kan er veel last van hebben en het lijkt je nergens te brengen. Maar wat is dit nou voor mechanisme?

Wat houdt jou tegen om emotioneel in beweging te komen?

Wat houdt jou tegen om de dingen te doen die eigenlijk goed voor je zijn?

Na dit webinar kijk jij met andere ogen naar jezelf. Zodat jij weer kan gaan bewegen in de richting van lol! Plezier! Energie! Gelukkig zijn!

Stuur me een mailtje om een sessie te boeken of voor meer informatie!

 

 

Gratis hartewensmeditatie!

 

Wil je ontdekken wat jouw onbewuste hartewens is? Ik heb een meditatie voor je gemaakt! Vul je gegevens hiernaast in en dan ontvang je m gratis in je mailbox. Ook krijg je dan regelmatig ongezouten, lieve en inspirerende mailtjes met mijn blogjes. 

Liefs!

Laura

 

dit veld niet invullen s.v.p.