Selecteer een pagina

Ik wil meer!

Je wilt meer! Jij wilt jouw verdriet/eenzaamheid/shit nu echt aanpakken. Dan kun je een afspraak bij mij maken. We maken kennis en daarna maken we samen een plan voor jou. In de persoonlijke sessies die we plannen ga je aan de slag met jouw triggers.

De meeste mensen hebben tussen de vijf en tien sessies nodig om echt alles aan te pakken. Ook zijn er mensen die het fijn vinden om de sessies te gebruiken om weer even bij te tanken. Bij sterk traumatische ervaringen of hardnekkige overtuigingen zijn er vaak meer sessies nodig. 

Wat kan ik voor je betekenen?

In ongeveer anderhalf uur help ik jou om diepere lagen in jezelf te ontdekken. Dit doen we in de vorm van een Completion Process of Partswork (ik ben gecertificeerd om dit te doen). Deze processen gebruiken jouw onbewuste als ingang. LET OP: dit kan erg confronterend zijn! Maar diep vanbinnen weet jij waarschijnlijk al dat de diepte ingaan de enige weg is naar een gelukkiger gevoel. Hoe diep je wilt gaan in een sessie, bepaalt jouw onderbewuste, ik begeleid je in je proces. Het is belangrijk dat jij je volkomen op je gemak voelt tijdens het proces. Je kunt daarom alles aan me vragen wat je wilt.

Als je wilt dat ik je help met het oplossen van jouw trauma, kun je een sessie bij me boeken. Ik geef de sessies in Leiden of via Zoom.

De methode die ik gebruik is nog niet zo bekend in Nederland, dus de verzekeraars vergoeden deze helaas nog niet.

Een sessie duurt meestal anderhalf uur.  Ik vraag je wel er twee uur voor vrij te maken, zodat we niet hoeven af te breken als de sessie iets uitloopt. 

 

Op dit moment neem ik helaas geen nieuwe klanten meer aan.