Ik wil meer!

Je wilt meer! Jij wilt jouw verdriet/eenzaamheid/shit nu echt aanpakken. Dan kun je een afspraak bij mij maken. We maken kennis en daarna maken we samen een plan voor jou. In de persoonlijke sessies die we plannen ga je aan de slag met jouw triggers.

De meeste mensen hebben tussen de vijf en tien sessies nodig om echt alles aan te pakken. Ook zijn er mensen die het fijn vinden om de sessies te gebruiken om weer even bij te tanken. Bij sterk traumatische ervaringen of hardnekkige overtuigingen zijn er vaak meer sessies nodig. 

Wat kan ik voor je betekenen?

In ongeveer één à twee uur help ik jou om diepere lagen in jezelf te ontdekken. Dit doen we in de vorm van coaching, een Completion Process of Partswork (ik ben gecertificeerd om dit te doen). Deze processen gebruiken jouw onbewuste als ingang. LET OP: dit kan erg confronterend zijn! Maar diep vanbinnen weet jij waarschijnlijk al dat de diepte ingaan de enige weg is naar een gelukkiger gevoel. Hoe diep je wilt gaan in een sessie, bepaalt jouw onderbewuste, ik begeleid je in je proces. Het is belangrijk dat jij je volkomen op je gemak voelt tijdens het proces. Je kunt daarom alles aan me vragen wat je wilt.

Als je wilt dat ik je help met het oplossen van jouw trauma, kun je kiezen uit twee pakketten. Na het kennismakingsproces plannen we de afspraken in en stuur ik je de factuur voor het pakket. Meestal zitten er twee weken tussen de sessies.

De methode die ik gebruik is nog niet zo bekend in Nederland, dus de verzekeraars vergoeden deze helaas nog niet.

Een sessie duurt meestal tussen de één en twee uur. Dit is afhankelijk van jouw proces. Ik vraag je er altijd minstens twee uur voor vrij te maken, zodat we niet hoeven af te breken als dat nog niet het moment is.

Waar?

Ik geef de sessies in Leiden. Na het kennismakingsgesprek krijg je van mij de adresgegevens en verdere informatie.

Gratis hartewensmeditatie!

 

Wil je ontdekken wat jouw onbewuste hartewens is? Ik heb een meditatie voor je gemaakt! Vul je gegevens hiernaast in en dan ontvang je m gratis in je mailbox. Ook krijg je dan regelmatig ongezouten, lieve en inspirerende mailtjes met mijn blogjes. 

Liefs!

Laura

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Of maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

Je kan je ook direct aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Dan hoor je meer over wat ik voor je kan betekenen. Als je je hiernaast aanmeldt, neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.