Selecteer een pagina

Whoosh, whoosh, sprintje energie!

Heb je weleens goed naar een pasgeboren baby gekeken die wakker is? Zo’n prachtig pakketje wriemelende armpjes en beentjes. Dat is levensenergie. Zonder zich af te vragen wat er allemaal gaat komen, want dat kan een baby nog helemaal niet, staat dat lijfje nooit stil.

Ergens onderweg in het ouder worden, onstaan er horten en stoten in die beweeglijkheid. Het lijkt soms alsof onze levensenergie verminderd of zelfs verdwenen is. Dat is op het ene moment sterker dan op het andere moment. En de een heeft er vaker last van dan de ander. Hoe komt dat nou? En belangrijker, is daar iets aan te doen?

Op woensdag 11 mei om 19 uur neem ik je mee in het mechanisme dat hierachter zit. Dan geef ik het gratis webinar: SPRINTJE ENERGIE!

Lekker lui achterover hangend in je eigen stoel, ontdek je tijdens dit gratis webinar:

·      Wat het mechanisme is achter apathie, dissociëren, inertie, freeze en zelfs niet meer voelen.
·      Waarom je jezelf soms emotioneel tegen kunt houden en hoe je dat weer teniet kunt doen.
·      Waarom je, terwijl je wéét dat er dingen zijn die je wilt doen, je ze toch niet doet, en hoe je jezelf weer in actie krijgt.
·      Hoe jij weer kunt gaan bewegen in de richting van lol! Plezier! Energie! Gelukkig zijn!

Het lijkt me superleuk als je erbij bent!
Meld je direct aan en zet het in je agenda!

Tot dan,

Liefs!

Laura

Stuur me een mailtje om een sessie te boeken of voor meer informatie!

 

 

Gratis hartewensmeditatie!

 

Wil je ontdekken wat jouw onbewuste hartewens is? Ik heb een meditatie voor je gemaakt! Vul je gegevens hiernaast in en dan ontvang je m gratis in je mailbox. Ook krijg je dan regelmatig ongezouten, lieve en inspirerende mailtjes met mijn blogjes. 

Liefs!

Laura

 

dit veld niet invullen s.v.p.