Selecteer een pagina

Hoe je je nooit meer depressief voelt

Ik weet hoe het is om je depressief te voelen. Toen ik net op kamers woonde, voelde ik mij een aantal jaren zeer depressief. Ik hoop dat ik je met de volgende artikelen een hart onder je riem kan steken. Zodat jij je steeds een stukje beter gaat voelen. Want, ook al voel je dat nu misschien nog niet zo, dat kan gelukkig. Het is mij ook gelukt.  Liefs! Laura

Acht dingen die ik had willen weten toen ik depressief was

Acht dingen die ik had willen weten toen ik depressief was

Jezelf depressief voelen, dat is echt een rotgevoel. Als je jezelf weleens depressief hebt gevoeld, of nog steeds voelt, dan weet je dat. Misschien voel je je al een tijdje down. Misschien huil je veel, of juist helemaal niet meer. Misschien lig je dagen op bed, kom...

Lees meer