Selecteer een pagina

Wat doe jij in jouw schulpje?

Gisteren zat ik na werk met een vriendin op een terras. Supergezellig. Het zat stampvol dat terras, het leek wel of heel Nederland uit haar schulpje en grotten en gewelven was gekropen!

 

Dat heerlijke zonnetje helpt om jezelf blij te voelen hè? Dat geldt voor de meesten van ons.

 

Maar op die terrassen zie je nooit degenen die zichzelf verstopt hebben. Mensen die zich blue voelen, of dysthym, zoals dat met een sjiek Nederlands woord heet, zoeken uit zichzelf geen lenteterrasje op.

 

Met als gevolg dat het lijkt alsof iedereen zich altijd happy voelt. Want blije mensen, die vertonen zich gewoon veel vaker aan anderen.

 

En als je jezelf dan effe niet zo lekker in je vel voelt zitten, dan kan dat extra pijnlijk voor je zijn. Omdat het lijkt alsof het met iedereen goed gaat, behalve met jou.

 

Bedenk dan dat je niet de enige bent.

 

Wat gebeurt er met jou als jij in je schulpje zit? Wat zeg jij dan allemaal tegen jezelf? Krijg jij jezelf er weer bovenop als het wat minder gaat?

 

Zeer binnenkort geef ik mijn eerste webinar en misschien gaat dat wel over deze blues! En dan vooral over hoe je daar weer vanaf komt. Of hoe je zelfs van een depressie af kan komen. Kan je wel van een depressie afkomen? In dit webinar leer ik je op een nieuwe manier naar depressieve gevoelens kijken. Ik leer je waarom niets is wat het lijkt. En hoe jij de weg omhoog weer kunt vinden.

 

Maar er zijn nog twee webinars in de race! Welke spreekt jou het meeste aan? Volgende week ga ik de stemmen tellen en dan laat ik je weten welk webinar het gaat worden. Meld je aan voor mijn geluksgeheimen nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven! Als je mee wilt stemmen, stuur me dan effe een mailtje met je voorkeur. De twee andere webinars staan hieronder.

 

Voor nu wens ik je fijn terrasweer,

Liefs!

Laura

 

PS: je hebt nog heel even om mee te stemmen, kies voor 1 (het webinar waar ik het hierboven over heb), of nummer 2 of 3 hieronder. Superleuk als je stemt, ik ben benieuwd!

 

  1. Sprintje energie!

Apathie. Dissociëren. Inertie. Freeze. Tot zelfs niet meer voelen. Je kan er veel last van hebben en het lijkt je nergens te brengen. Maar wat is dit nou voor mechanisme? Wat houdt jou tegen om emotioneel in beweging te komen? In dit webinar geef ik jou mijn kijk op zaken. Zodat jij weer kan gaan bewegen in de richting van lol! Plezier! Energie! Gelukkig zijn!

 

  1. Die fout maak jij nooit meer!

Waarom stoten wij onszelf steeds aan dezelfde steen? Uitstelgedrag, verslavingen, geen grenzen aangeven, de pleaser spelen. De ezel uit het spreekwoord leert niet van zijn fouten. Maar wat als jij jouw steen niet herkent? In dit webinar leer ik je hoe de bekende weg zich steeds vermomt. Waarom jij denkt dat je een nieuwe weg inslaat. En je toch steeds dezelfde valkuilen instapt. Leer hoe je werkelijk nieuwe stappen kunt gaan zetten!

Stuur me een mailtje om een sessie te boeken of voor meer informatie!

 

 

Gratis hartewensmeditatie!

 

Wil je ontdekken wat jouw onbewuste hartewens is? Ik heb een meditatie voor je gemaakt! Vul je gegevens hiernaast in en dan ontvang je m gratis in je mailbox. Ook krijg je dan regelmatig ongezouten, lieve en inspirerende mailtjes met mijn blogjes. 

Liefs!

Laura

 

dit veld niet invullen s.v.p.